HYDRAFACIAL

RESULTAAT NA SLECHTS 1 HYDRAFACIAL PLATINUM BEHANDELING.

foto 1 "VOOR" en foto 2 "NA"


Alleen HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. Deze behandeling geeft een onmiddellijke stralende GLOW aan uw huid!-Is Hydrafacial iets voor u? 

Dat kan bijna niet anders, Hydrafacial is DE behandeling om uw huid te verjongen, verbeteren, gezond te maken en gezond te houden. En zeg nu zelf, wie wil dit nu niet? Ook mag het vanaf 16 jaar, voor alle huidtypes en is zeker ook geschikt voor de mannenhuid! De behandeling is volledig pijnloos, verfrissend en de resultaten zijn instant zichtbaar.

-Wat gaat Hydrafacial doen met uw huid? 

We gaan de huid eerst en vooral in de diepte reinigen, dit kan enkel met het gepatenteerde kopstuk met aangepaste tip waarmee we alle dode huidcellen volledig gaan verwijderen.Denk maar aan een kleine stofzuiger die alles opzuigt. Hierna gaan we de poriën weken en alle afvalstoffen, zwarte puntjes en talgophopingen uit de poriën zuigen en onmiddellijk hydrateren.  Zo bekomen we een fantastische propere en gezonde huid waarbij we opnieuw antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden kunnen insluizen om de huid die perfecte GLOW te geven en te bewaren.

-Om de hoeveel tijd doen we een Hydrafacial en hoe lang duurt de behandeling?

Ideaal voor de conditie en de gezondheid van uw huid adviseren we een Hydrafacial om de 4 weken. Wel is het belangrijk dat u uw huid thuis blijft verzorgen tussen de behandelingen door. We bespreken bij elke behandeling samen met u wat u het belangrijkste vindt aan uw huid en waar u extra op wil werken. We hebben namelijk 8 verschillende boosters voor uw huid die u elke maand kan aanpassen aan de behoeftes van uw huid. Deze intensieve behandeling duurt 1u.

-Welke verschillende Hydrafacial behandelingen zijn er bij Nuance?

Bij Nuance willen we enkel de beste verzorgingen voor uw huid. Daarom hebben wij gekozen voor de Hydrafacial Deluxe behandelingen, hierin heeft u 3 soorten. Hieronder kan u een extra woordje uitleg vinden over deze verschillende behandelingen.1) Deluxe 205€: De complete Hydrafacial met rode led therapie om de energie in uw huid te verhogen of met blauwe led therapie om acné tot in de diepte van de huid aan te pakken. Hierbij krijgt uw huid ook een aangepaste luxe-booster, u heeft keuze uit 6 boosters: 

*REGEN GF, een herstellende en verstevigende booster die door regeneratieve peptides de groeifactoren gaat nabootsen om de productie van collageen en elastine te stimuleren. Door de revolutionaire technologie van deze booster zal een diepere opname van de producten in de huid mogelijk zijn.

*BRITENOL, een verhelderende booster die uw huidtint in balans gaat brengen terwijl donkere plekken of pigmentvlekken worden geminimaliseerd.

*DERMABUILDER, een egaliserende en huidverfijnende booster die het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels egaliseert en de elasticiteit van de huid gaat verhogen.

*CHRONO PEPTIDE, een booster die werkt als een filler op al uw lijntjes en rimpels en de huid opnieuw veel energie geeft. Ideaal als u weinig slaap krijg of wanneer u oververmoeid bent. Geeft energie aan uw huid en laat de huid stralend achter.

*PROTEC PLUS, een booster die de huid enorm gaat kalmeren, roodheid wegneemt en een diepe bescherming geeft tegen schade door vrije radicalen. Werkt enorm op de hydratatie van de huid, dus ideaal vóór of na uw vakantie. 

*NASSIF HYDRAGLUCAN, een booster die bestaat uit een gepatenteerde cocktail van ingrediënten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt. Uw huid wordt voller en egaler. Deze booster is de ideale voorbereiding bij eventuele ingrepen in het gelaat zoals botox of fillers.


De PERK BOOSTERS kunnen extra bij elke Hydrafacial behandeling bij genomen worden, de helft van uw booster sluizen we onmiddellijk in de huid, het resterende product krijgt u mee naar huis om de ogen of lippen dagelijks verder te behandelen. Deze extra booster komt op 50€.

*PERK LIP, Een zachte behandeling voor de lippen met antioxidanten waaronder vitamine A en E. Maakt je lippen mooier en voller. Je krijgt de helft van het Antioxidant Renewal Serum mee naar huis zodat je het ’s ochtende en/of ’s avonds na het reiniging kan aanbrengen op je lippen. Ook mooi om je lippen te onderhouden na een lip filler behandeling.

*PERK EYE, Oogbehandeling met een multi-peptide mix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De gevoelige huid rond de ogen wordt verheldert en je krijgt een wakkere blik, door het gebruik van verkwikkende groene thee extracten en citroenzuur. Na de behandeling krijg je de helft van het Eye Replenishing Serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. 

HEEFT U GRAAG DE EXTRA PERK BOOSTER VOOR DE LIPPEN OF OGEN BIJ UW HYDRAFACIAL, NOTEER DIT DAN MEE BIJ DE OPMERKING VAN UW GEKOZEN BEHANDELING.2) Platinum 230€: De complete Hydrafacial Deluxe behandeling, maar vooraf behandelt met een ontspannende intensieve lymfedrainage die de bloed- en vochtcirculatie bevordert. Hierdoor gaat de huid er levendiger, voller en gladder uitzien.3) Nuance luxe Hydrafacial 345€: De complete Hydrafacial Platinum behandeling met lymfedrainage, een extra verzorging specifiek voor hals en decolleté met aangepaste booster, een extra perk booster voor de ogen of de lippen (vrij te kiezen) en als afsluiter om de huid nog meer te laten stralen een collageen vliesmasker. Dit masker kalmeert de huid onmiddellijk, vult zichtbaar alle lijntjes en rimpeltjes en geeft een liftend effect aan de huid, ideaal vóór een feest.


*Signature Hydrafacial 145€: Voor onze Millenials, zowel jongens als meisjes, hebben we een speciale aangepaste behandeling die mag gestart worden vanaf 16 jaar. Deze Hydrafacial behandeling gaat zich focussen op het gezond houden van de jeugdige huid. We gaan alle zwarte puntjes en onzuiverheden verwijderen om zo acné te behandelen en te voorkomen. De huid heeft onmiddellijk een fantastische glow! 

De "signature Hydrafacial" mag door iedereen geboekt worden, maar er worden geen boosters gebruikt bij deze verzorging en geen LED therapie. Hierdoor kan het zijn dat u na de behandeling extra comfort mist. Wij raden aan om vanaf de leeftijd van 25 jaar de hydfrafacial Deluxe te boeken.


HYDRAFACIAL

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x