The best skin of your life starts here!

Alleen HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. Deze behandeling geeft een onmiddellijke stralende GLOW aan uw huid!

-Is Hydrafacial iets voor u? 

Dat kan bijna niet anders, Hydrafacial is DE behandeling om uw huid te verjongen, verbeteren, gezond te maken en gezond te houden. En zeg nu zelf, wie wil dit nu niet? Ook mag het vanaf 16 jaar en voor alle huidtypes. Ook zeer geschikt voor de mannenhuid! De behandeling is volledig pijnloos, verfrissend en de resultaten zijn instant zichtbaar.

-Wat gaat Hydrafacial doen met uw huid? 

We gaan de huid eerst en vooral in de diepte reinigen, dit kan enkel met het gepatenteerde kopstuk met aangepaste tip waarmee we alle dode huidcellen volledig gaan verwijderen. Hierna gaan we de poriën weken en alle afvalstoffen, zwarte puntjes en talgophopingen uit de poriën zuigen en onmiddellijk hydrateren.  Zo bekomen we een fantastische propere en gezonde huid waarbij we opnieuw antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden kunnen insluizen om de huid die perfecte GLOW te geven en te bewaren.

-Om de hoeveel tijd doen we een Hydrafacial en hoe lang duurt de behandeling?

Ideaal voor de conditie en de gezondheid van uw huid adviseren we een Hydrafacial om de 4 weken. Wel is het belangrijk dat u uw huid thuis blijft verzorgen tussen de behandelingen door. We bespreken bij elke behandeling samen met u wat u het belangrijkste vindt aan uw huid en waar u extra op wil werken. We hebben namelijk 8 verschillende boosters voor uw huid die u elke maand kan aanpassen aan de behoeftes van uw huid. Deze intensieve behandeling duurt 1u.

-Welke verschillende Hydrafacial behandelingen zijn er?

Bij Nuance willen we enkel de beste verzorgingen voor uw huid. Daarom hebben wij gekozen voor de Hydrafacial Deluxe behandelingen, hierin heeft u 3 soorten.

1) Deluxe Classic 185€: De complete Hydrafacial met rode en blauwe led therapie om de energie in uw huid te verhogen of acné tot in de diepte van de huid aan te pakken. Hierbij krijgt uw huid ook een aangepaste premium-booster, u heeft keuze uit 2 boosters: 

*BRITENOL, een verhelderende booster die uw huidtint in balans gaat brengen terwijl donkere plekken of pigmentvlekken worden geminimaliseerd.

*DERMABUILDER, een egaliserende en huidverfijnende booster die het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels egaliseert en de elasticiteit van de huid gaat verhogen. 


2) Deluxe Gold 195€: De complete Hydrafacial met rode led therapie om de energie in uw huid te verhogen of met blauwe led therapie om acné tot in de diepte van de huid aan te pakken. Hierbij krijgt uw huid ook een aangepaste luxe-booster, u heeft keuze uit 6 boosters: 

*REGEN GF, een herstellende en verstevigende booster die door regeneratieve peptides de groeifactoren gaat nabootsen om de productie van collageen en elastine te stimuleren. Door de revolutionaire technologie van deze booster zal een diepere opname van de producten in de huid mogelijk zijn.

*CHRONO PEPTIDE, een booster die werkt als een filler op al uw lijntjes en rimpels en de huid opnieuw veel energie geeft. Ideaal als u weinig slaap krijg of wanneer u oververmoeid bent. Geeft energie aan uw huid en laat de huid stralend achter.

*PROTEC PLUS, een booster die de huid enorm gaat kalmeren, roodheid wegneemt en een diepe bescherming geeft tegen schade door vrije radicalen. Werkt enorm op de hydratatie van de huid, dus ideaal vóór of na uw vakantie. 

*NASSIF HYDRAGLUCAN, een booster die bestaat uit een gepatenteerde cocktail van ingrediënten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt. Uw huid wordt voller en egaler. Deze booster is de ideale voorbereiding bij eventuele ingrepen in het gelaat zoals botox of fillers.

*PERK LIP, een booster die de huid van de lippen exfolieert, sterk hydrateert en volume geeft. U krijgt de lipbooster mee naar huis om gedurende 2 tot 3 weken verder te blijven gebruiken voor een intens resultaat.

*PERK EYE, een booster die de huid rond de ogen sterk gaat hydrateren en verhelderen, ideaal voor gezwollen en donkere oogcontouren. U krijgt de eyebooster mee naar huis om gedurende 2 tot 3 weken dagelijks 2 x te blijven verder gebruiken.

De PERK BOOSTERS kunnen extra bij elke Hydrafacial behandeling bij genomen worden, de helft van uw booster sluizen we onmiddellijk in de huid, het resterende product krijgt u mee naar huis om de ogen of lippen dagelijks verder te behandelen. Deze extra booster komt op 50€.

3) Deluxe Platinum 220€: De complete Hydrafacial Gold behandeling, maar vooraf behandelt met een ontspannende intensieve lymfedrainage die de bloed- en vochtcirculatie bevordert. Hierdoor gaat de huid er levendiger en voller uitzien.


*Signature Hydrafacial 145€: Voor onze Millenials, zowel jongens als meisjes, hebben we een speciale aangepaste behandeling die mag gestart worden vanaf 16 jaar. Deze Hydrafacial behandeling gaat zich focussen op het gezond houden van de jeugdige huid. We gaan alle zwarte puntjes en onzuiverheden verwijderen om zo acné te behandelen en te voorkomen. De huid heeft onmiddellijk een fantastische glow! 

De "signature Hydrafacial" mag door iedereen geboekt worden, maar er worden geen boosters gebruikt bij deze verzorging en geen LED therapie. Hierdoor kan het zijn dat u na de behandeling extra comfort mist. Wij raden aan om vanaf de leeftijd van 25 jaar de hydfrafacial Deluxe te boeken.


The best skin of your life starts here!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x